AZ INDIAI PÁLMALEVELEK ÉVEZREDES BÖLCSESSÉGE

A könyvben található információk jelentős része közvetlenül az indiai guruktól származik.

A szerzőről: Lukács Zoltán Gábor

Hat éve megtaláltak a pálmalevelek, azóta ezt a témát kutatom és közel 1000 felolvasáson vettem részt tolmácsként illetve szer-vezőként. Felolvasótermeink Budapesten, Székesfehér-váron, illetve Pozsonyban vannak és több mint 20 országból érkeznek a vendégeink.

Évek óta személyes kapcsolatom van az összes, külföldre dolgozó indiai felolvasóval. A könyvben a velük készült találkozásaim élménybeszámolóit is olvashatjátok.

Pár érdekesség rólam

  • 31 éves vagyok, gyermekkorom óta a spiritualitás világában mozgok.
  • Közgazdászként végeztem a Budapesti Corvinus Egyetemen, nemzetközi marketing szakirányon. A szakterületem a fejlődő országok országimázsa.
  • A gimnáziumot a Pápai Református Kollégium Gimnáziumában és a németországi Europäisch-Ungarisches Gymnasiumban végeztem.
  • A Fair Trade - méltányos kereskedelem eszméjét éveken át önkéntesként segítettem.
  • 2007-ben Gambiában jártam önkéntesként.
  • Számos vállalkozásom volt, sikeresek és kevésbé sikeresek. Éveken át szoftverek, játékprogramok magyarításával foglalkoztam. Volt üzletem, webáruházam, számos tevékenységben vettem részt.
  • A magyarországi BNI - üzleti kapcsolatépítő szervezetben két éven át alelnök és elnök voltam. Négy éven át a Budapesti Corvinus Egyetemen dolgoztam tanszéki gyakornokként.
  • 25 éve zenélek számos hangszeren. Rajzolok, festek, fényképezek, alkotok, 10 éve blogolok, több mint 1000 blogposztot írtam.
  • Közel 100 csoportos meditációt vezettem.

A vízióm hosszú évek óta az, hogy minden ember egészségesen és pozitív életszemlélettel éli az életét. Minden munkám során ezt tartom szem előtt, a pálmalevelekkel kapcsolatban is ez motivál. Célom hozzásegíteni az embereket a könnyebb és boldogabb élethez. Hogy megérthessük, hogyan működik a karma és mit tehetünk saját magunkért.

Hálás vagyok a sorsnak azért, hogy az emberi kapcsolataim jó energetikájúak, jó emberek vesznek körbe. Boldoggá tesz a tudat, hogy az utamon vagyok, és azzal foglalkozhatok, ami a legközelebb áll hozzám. Hiszem, hogy ezek a legfontosabbak az életben és hiszek abban, hogy a mostani csapatommal olyan szolgálatot teszünk embertársainknak, a nagy közösségnek, amivel az egész emberiség boldogságszintje emelkedik, magasabb szintre kerül.

RÓLUNK: A pálmalevelek küldetése

A könyvről

Ugye te is érezted már, hogy jó lenne tudni, merre tovább? Olyan helyzetben, kereszteződésben találtad magad, aminek a megoldásával kapcsolatban nem volt még tapasztalatod, ahol tanácstalanul kerested, merre visz az utad. Volt már, amikor azt érezted, hogy Isten talán elaludt, amikor dolgozik a karma? Vagy úgy érzed, hogy rendben van az életed, de szeretnél megerősítést kapni azzal kapcsolatban, hogy jó irányba haladsz?

Ezek a helyzetek és kérdések az én életemben is sokszor megjelentek. Kerestem a lehetőségeket, a válaszokat, az utakat, a megoldást a feladataimra. Azt, ahogy eljuthatok oda, ahova szeretnék. Többször ráéreztem arra, hogy mi lehet a helyes irány, de gyakran zsákutcába tévedtem. Végül megtalált a levelem. Azt mondják az ősi szent indiai mesterek, hogy aki hall a levelekről, nem véletlenül hall róla. Talán te sem véletlenül kerültél most ide.

Saját pálmalevelem útmutatásait követve

A saját pálmalevelem útmutatásait követve kaptam egy kulcsot saját magamhoz. Egy megerősítést abban, milyen feladatot vállaltam erre az életemre. Egy támogatást arra, hogy nem vagyok egyedül a sorsfeladatom megtalálására és megoldására. Megtudtam, hogy mi az a karma, amit tisztítanom kell ebben az életemben, milyen az a karmikus feladat, amit felvállaltam. Rájöttem, hogy változtathatok és kaptam hozzá instrukciókat, hogy milyen módon. Megértettem, miért kellett ennyi mindenen átmennem, hogy megtanuljam mindazt, amit erre az életre kitűztem magamnak. Ezekből a tapasztalatokból tudok tovább fejlődni és haladni az utamon.

Választ kaptam az életem nagy kérdéseire. Megtanultam elszakadni attól, ami miatt a múltban ragadtam. Megtanultam az aggodalmak helyett a teremtésre koncentrálni. Megértettem azt, hogy a helyzetem nem magától fog megváltozni. Már tudom, mit tegyek érte.

Hogyan segíthet ez neked?

Mivel nekem ennyit segített a saját pálmalevelem, neked is szeretném megmutatni, van lehetőséged arra, hogy saját térben, a saját térképeddel közlekedj a földi világodban, a jelen életedben. Eljuthatsz oda, ami a számodra ideális és összhangban van a vállalt sorsfeladatoddal. Hogy rátalálj és megvalósítsd. Ez a te eredeti életterved. Azért vállaltad, mert úgy gondoltad, hogy képes vagy rá. Tudtad, hogy van benned ehhez elég lélekerő, tudatosság, hajtóerő és kitartás, hogy meg tudod csinálni!

Hogy egy helyen megtalálhass minden információt sorslevelekről, pálmalevelekről, összegyűjtöttem azokat a tapasztalatokat, lényeges tényeket, információkat, amivel az egész rendszert megismerheted átláthatod. A pálmalevelekről már nagyon sokan hallottak, de a rendszer működését, mélységeit eddig homály fedte. Választ kapsz a kérdéseidre, és olyan tudás birtokába kerülsz, ami eddig csak kevesek számára volt elérhető.

Indiai guruktól származó évezredes tudás

A könyvemmel szeretném bemutatni nektek a rendszer működését. Írásom egyik célja, hogy választ adjak az interneten és a médiában évek óta keringő kérdésekre és kétségekre.

A pálmalevelek több ezer éves ősi bölcsesség forrásai, amit erre kiválasztott bölcs mesterek írtak. A szent tudomány és hagyomány tudása évezredeken át csak Indiában volt elérhető. Most viszont eljött az idő, hogy ez mindenki számára elérhetővé válhasson. Azért is lehetséges ez, mert olyan tudatossági szintre jutottunk, annyit emelkedett a rezgésünk, hogy most már be tudjuk fogadni és jól használjuk, amit innen kapunk. Felnőttünk, megértünk rá.

A könyvben található információk jelentős része közvetlenül az indiai guruktól származik. Külön engedélyükkel és személyes felkérésükre íródott meg ez az összefoglaló a pálmalevelekről és arról az ősi tudásról, amit évezredek óta ők őriztek meg számunkra.

Szeretném megrendelni a könyvet

Érdekelnek a pálmalevelek és szeretnéd mihamarabb kezdbe venni a könyvet?
Rendeld meg bátran.


AZ INDIAI PÁLMALEVELEK ÉVEZREDES BÖLCSESSÉGE

ÉRDEKELNEK A PÁLMALEVELEK ÉS SZERETNÉD MIHAMARABB KEZDBE VENNI A KÖNYVET? RENDELD MEG BÁTRAN. Könyv megrendelése

Szeretném megrendelni a könyvet!

SZERETNÉK OTT LENNI A KÖNYVBEMUTATÓN!

2016. november 4. (péntek) 18:00

Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér - 1.emeleti kiállítóterem
1067 Budapest, Eötvös u. 10

A bemutató Budapest belvárosában lesz, az Oktogon közelében. Különleges programot tervezünk számotokra. Egy meglepetés vendég is részt vesz az eseményen, egyenesen Indiából. A könyv a felolvasók áldásával indul az útjára. Ehhez kapcsolódva egy rövid meditációt és teremtő szertartást végzünk a bemutató során. A könyvbemutató egyúttal az indiai utam során készült fotókból készült kiállítás első állomása is.

Szeretnél felolvasást, vagy további információt kapni a pálmalevelekről?

Ha szeretnéd felolvastatni a pálmaleveledet, lépj kapcsolatba velünk. Kérlek add meg az adataidat, és jelentkezni fogunk e-mailben vagy telefonon.

Itt válaszolunk a felmerülő kérdéseidre is, és ha szeretnéd, elindíttatjuk a leveled kerestetését.

A regisztráció önmagában semmilyen kötelezettséggel nem jár.
A pálmalevél keresésének és felolvasásának teljes költsége 48.000 Ft.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg az adatokat a feliratkozáshoz: