SORSNAPTÁR 2020, egy biztos pont

Vágyaink, álmaink útján járva hasznos, ha van velünk egy biztos pont, egy olyan energetikai társ, ami megmutatja a helyes irányt, és támogat minket a tájékozódásban.
A sorsnaptár egy egész évre szóló napi és havi tervező, ahol egyszerűen megtervezheted és követheted céljaidat, álmaidat, lelki munkádat és spirituális fejlődésedet.
Szeretnéd tudni, hogy milyen energiák hatnak az adott napon? Imádkoznál, meditálnál? A naptárban megtalálhatod, hogy mik az aktuális javaslatok az adott napra, hétre, vagy hónapra. Mindez kiegészítve tanításokkal, bölcsességekkel Indiából és a sorslevelek próféciáiból.

Oldalak száma : 240
Oldalak száma : 176
Méret: 118x168 mm
Kiadás éve : 2019
Nyelv : magyar
Borító : puhatáblás
Fekete-fehér fotók

2890 Ft

Sorslevelek, az indiai pálmalevelek évezredes bölcsessége

A könyv, amiből részletesen megismerheted a sorslevelek működését. Megtudhatod belőle, hogy kik és miért írták őket, mit tartalmaznak és hogyan segítenek az életünkön. Áttekintést nyújt a leveleket író Maharishik munkásságáról, a könyvtárakról, a régi korok mestereinek tanításairól. Fontos tudással gyarapodhatsz belőle, akár volt már felolvasásod, akár még készülsz rá.

Oldalak száma : 224
Kiadás éve : 2016
ISBN : 9789631269628
Nyelv : magyar
Borító : puhatáblás
Fekete-fehér fotók

2990 Ft

Az Akasha templom titkai

Egy különleges könyv, ami India bölcseinek rejtett tudását és misztikumát mutatja be. Az Akasha-krónika a végtelen égi tudás, az emberiség közös emlékezete. Dél-Indiában található az Akasha templom, itt alkottak évezredeken át a Maharishik. A könyvből megismerheted e szent hely történetét és tanításait, a régi korok eddig feltáratlan spirituális összefüggéseit. Tudj meg mindent a próféták templomáról, a sorslevelek bölcsőjéről!

Oldalak száma : 240
Kiadás éve : 2018
ISBN : 9786150031798
Nyelv : magyar
Borító : puhatáblás
Színes mellékletek

3490 Ft

Sorslevelek és
Az Akasha templom titkai
könyvcsomag

A mindkét könyvet tartalmazó csomagot most kedvezményes áron vásárolhatod meg. Házhozszállítást kérve a postaköltség ugyanannyi, mint egy könyv esetén.

6480 Ft helyett 5990 Ft

SZERETNÉK OTT LENNI A KÖNYVBEMUTATÓN!

2018. október 4. 18:30

Harmónia Palota,
1088 Budapest, Múzeum utca 9.

Szeretettel várunk az Akasha tempom titkai című könyv bemutatóján. Egy rövid előadást követően élőben videokapcsolatban áldást kapunk a könyvre a sorslevelek indiai mestereitől. A rendezvényen megvásárolhatod és dedikáltathatod a könyvet. Ha már most megrendeled a könyvet és a bemutatón szeretnéd átvenni, kérlek ezt írd bele a megjegyzésbe. Parkoláshoz javasoljuk a rendezvényközponttól 50 méterre található Pollack téri mélygarázst. Tömegközlekedéssel érkezve a Kálvin téren érdemes leszállni. A könyvbemutató díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Szeretném megrendelni a könyvet! - Sorslevelek

Szeretném megrendelni a könyvet! - Akasha templom titkai

Szeretném megrendelni a könyvet! - SORSNAPTÁR 2020

Szeretném megrendelni a könyvet! - Könyvcsomag

SZERETNÉK OTT LENNI A KÖNYVBEMUTATÓN!

2018. október 4. 18:30

Harmónia Palota,
1088 Budapest, Múzeum utca 9.

Szeretettel várunk az Akasha tempom titkai című könyv bemutatóján. Egy rövid előadást követően élőben videokapcsolatban áldást kapunk a könyvre a sorslevelek indiai mestereitől. A rendezvényen megvásárolhatod és dedikáltathatod a könyvet. Ha már most megrendeled a könyvet és a bemutatón szeretnéd átvenni, kérlek ezt írd bele a megjegyzésbe. Parkoláshoz javasoljuk a rendezvényközponttól 50 méterre található Pollack téri mélygarázst. Tömegközlekedéssel érkezve a Kálvin téren érdemes leszállni.

Szeretnél felolvasást, vagy további információt kapni a pálmalevelekről?

Ha szeretnéd felolvastatni a pálmaleveledet, lépj kapcsolatba velünk. Kérlek add meg az adataidat, és jelentkezni fogunk e-mailben vagy telefonon.

Itt válaszolunk a felmerülő kérdéseidre is, és ha szeretnéd, elindíttatjuk a leveled kerestetését.

A regisztráció önmagában semmilyen kötelezettséggel nem jár.
A pálmalevél keresésének és felolvasásának teljes költsége 48.000 Ft.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg az adatokat a feliratkozáshoz: