; ; ; ;

AZ INDIAI PÁLMALEVELEK ÉVEZREDES BÖLCSESSÉGE

A könyvben található információk jelentős része közvetlenül az indiai guruktól származik.

A szerzőről: Lukács Zoltán Gábor

Nyolc éve kutatom a pálmalevelek működését, ezernél is több felolvasáson vettem részt tolmácsként, illetve szervezőként. Felolvasótermeink Budapesten, Székesfehérváron és Pozsonyban vannak, a vendégeink közel 50 országból érkeznek.

Évek óta személyes kapcsolatom van az összes, külföldre dolgozó indiai felolvasóval.A könyvben a velük készült találkozásaim élménybeszámolóit is olvashatjátok.

A könyv tartalmából

 • A sorslevelek, pálmalevelek eredete és keletkezése
 • Az ősi tudás, az Akasha temploma, ahol az ég összeér a Földdel
 • Szabad akaratod pillanata az égben
 • A folyamat a regisztrációtól az olvasás végéig
 • A keresés, beazonosítás és a felolvasás menete
 • A leveleket őrző könyvtárak működése
 • A levelek megőrzése, tartósítása és újraírása
 • A pálmalevelek felépítése, fejezetek és mellékletek
 • A Maharishikról. Kik, miért és hogyan írták a leveleket.
 • Karmatisztító és sorskönnyító feladatok, imák, mantrák, meditációk
 • Az élet és halál körforgása
 • Útmutatás az életeddel, életfeladatoddal kapcsolatban
 • Betekintés az évezredes bölcsességbe

Vízióm, hogy minden ember egészségesen és pozitív életszemlélettel éli az életét. Munkám során ezt tartom szem előtt, a pálmalevelekkel kapcsolatban is ez motivál. Célom hozzásegíteni az embereket a könnyebb és boldogabb élethez. Hogy megérthessük, hogyan működik a karma és mit tehetünk saját magunkért.

RÓLUNK: A pálmalevelek küldetése

A könyvről

Ugye te is érezted már, hogy jó lenne tudni, merre tovább? Olyan helyzetben, kereszteződésben találtad magad, aminek a megoldásával kapcsolatban nem volt még tapasztalatod, ahol tanácstalanul kerested, merre visz az utad. Volt már, amikor azt érezted, hogy az élet karmikus sodrásában nehezen találod a megfelelő irányt? Vagy úgy érzed, hogy rendben van az életed, de szeretnél megerősítést kapni a döntéseiddel kapcsolatban?

India ősi szent könyvtáraiban pálmalevél kéziratok millióit őrzik, amiken emberi sorsokat, életfeladatokat rögzítettek a régi korok bölcs mesterei. Céljuk az volt, hogy segítsék és támogassák az emberiség életét, hogy mindannyian boldogan és kiegyensúlyozottan teljesítsük a sorsfeladatunkat. Ezért nevezzük őket sorsleveleknek.

Bár a pálmalevelek több ezer éve íródtak, a ma élő emberek életútját is tartalmazzák. Aki érzi a levele hívását, igen részletes betekintést kaphat a jövőjébe a jelentől, egészen az életút végéig, néhány éves periódusokra bontva.

Bejártam India ősi szent helyeit, meglátogattam a pálmalevelekhez kötődő szakrális központokat, könyvtárakat. Útmutatást és tanácsokat kaptam a levelek őrzőitől, guruktól, felolvasóktól. A könyvben részletesen bemutatom a folyamatot, az India ősi bölcsességét a mai kor emberéhez eljuttató rendszer működését.

Saját pálmalevelem útmutatásait követve

Saját pálmalevelem útmutatásait követve kaptam egy kulcsot az életemhez. Megerősítést abban, milyen sorsfeladatot vállaltam. Támogatást arra, hogy nem vagyok egyedül. Megtudtam, mi az a karma, amit tisztítanom kell ebben az életemben, milyen az a karmikus feladat, amit magammal hoztam. Felismertem, hogy változtathatok változtathatok és kaptam hozzá instrukciókat, milyen módon. Megértettem, miért kellett ennyi mindenen átmennem, hogy megtanuljam mindazt, amit erre az életre kitűztem magamnak. Ezekből a tapasztalatokból tudok tovább fejlődni és haladni az utamon.

Választ kaptam az életem nagy kérdéseire. Megtanultam elszakadni attól, ami miatt a múltban ragadtam. Megtanultam az aggodalmak helyett a teremtésre koncentrálni. Megértettem azt, hogy a helyzetem nem magától fog megváltozni. Már tudom, mit tegyek érte.

Hogyan segíthet ez neked?

Van lehetőséged arra, hogy saját térben, a saját térképeddel közlekedj a földi világodban, a jelen életedben. Elérheted a számodra ideális szintet, ami összhangban van a sorsfeladatoddal. Találj rá az utadra és valósítsd meg a céljaidat. Azért vállaltad ezt a feladatot, mert úgy gondoltad, hogy képes vagy rá. Tudtad, hogy van benned elég lelkierő, tudatosság, hajtóerő és kitartás. Képes vagy rá!

Hogy egy helyen megtalálhass minden információt a sorslevelekről, pálmalevelekről, összegyűjtöttem azokat a tapasztalatokat, lényeges tényeket, információkat, amivel az egész rendszert megismerheted, átláthatod. A pálmalevelekről már nagyon sokan hallottak, de a rendszer működését, mélységeit eddig homály fedte. Választ kapsz a kérdéseidre, és olyan tudás birtokába kerülsz, ami eddig csak kevesek számára volt elérhető.

Indiai guruktól származó évezredes tudás

A pálmalevelek több ezer éves ősi bölcsesség forrásai, amit erre kiválasztott bölcs mesterek írtak. A szent tudomány és hagyomány tudása évezredeken át csak Indiában volt elérhető. Most viszont eljött az idő, hogy ez szélesebb kör számára is elérhetővé válhasson. Azért is lehetséges ez, mert olyan tudatossági szintre jutottunk, annyit emelkedett a rezgésünk, hogy most már be tudjuk fogadni és jól használjuk, amit innen kapunk. Felnőttünk, megértünk rá.

A könyvben található információk jelentős része közvetlenül az indiai guruktól származik. Az ő engedélyükkel, illetve személyes felkérésükre íródott meg ez az összefoglaló mű, ami a pálmalevelekről és az általuk évezredek óta őrzött ősi tudásról szól.

Szeretném megrendelni a könyvet

Érdekelnek a pálmalevelek és szeretnéd mihamarabb kezedbe venni a könyvet? Rendeld meg bátran.


AZ INDIAI PÁLMALEVELEK ÉVEZREDES BÖLCSESSÉGE

ÉRDEKELNEK A PÁLMALEVELEK ÉS SZERETNÉD MIHAMARABB KEZDBE VENNI A KÖNYVET? RENDELD MEG BÁTRAN. Könyv megrendelése

Szeretném megrendelni a könyvet! - Sorslevelek

SZERETNÉK OTT LENNI A KÖNYVBEMUTATÓN!

2016. november 4. (péntek) 18:00

Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér - 1.emeleti kiállítóterem
1067 Budapest, Eötvös u. 10

A bemutató Budapest belvárosában lesz, az Oktogon közelében. Különleges programot tervezünk számotokra. Egy meglepetés vendég is részt vesz az eseményen, egyenesen Indiából. A könyv a felolvasók áldásával indul az útjára. Ehhez kapcsolódva egy rövid meditációt és teremtő szertartást végzünk a bemutató során. A könyvbemutató egyúttal az indiai utam során készült fotókból készült kiállítás első állomása is.

Szeretnél felolvasást, vagy további információt kapni a pálmalevelekről?

Ha szeretnéd felolvastatni a pálmaleveledet, lépj kapcsolatba velünk. Kérlek add meg az adataidat, és jelentkezni fogunk e-mailben vagy telefonon.

Itt válaszolunk a felmerülő kérdéseidre is, és ha szeretnéd, elindíttatjuk a leveled kerestetését.

A pálmalevél keresésének és felolvasásának teljes költsége 63.000 Ft.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg az adatokat a feliratkozáshoz: