EGY BIZTOS PONT, EGY ENERGETIKAI TÁRS, AMI EGÉSZ ÉVBEN ELKÍSÉR

Éves tervező, ami segít megvalósítani a terveidet, álmaidat és támogat a spirituális utadon.

A szerzőről: Lukács Zoltán Gábor

Nyolc éve kutatom a pálmalevelek működését, ezernél is több felolvasáson vettem részt tolmácsként, illetve szervezőként. Felolvasótermeink Budapesten, Székesfehérváron és Pozsonyban vannak, a vendégeink közel 50 országból érkeznek.

Évek óta személyes kapcsolatom van az összes, külföldre dolgozó indiai felolvasóval.A könyvben a velük készült találkozásaim élménybeszámolóit is olvashatjátok.

Vízióm, hogy minden ember egészségesen és pozitív életszemlélettel éli az életét. Munkám során ezt tartom szem előtt, a pálmalevelekkel kapcsolatban is ez motivál. Célom hozzásegíteni az embereket a könnyebb és boldogabb élethez. Hogy megérthessük, hogyan működik a karma és mit tehetünk saját magunkért.

RÓLUNK: A pálmalevelek küldetése

A SORSNAPTÁRRÓL

Vágyaink, álmaink útján járva hasznos, ha van velünk egy biztos pont, egy olyan energetikai társ, ami megmutatja a helyes irányt, és támogat minket a tájékozódásban. Ennek egyik fontos forrása a sorsleveled, amit felolvastatva megismerheted mindazt a sors-utat, ami rád vár. Ebből már tudni fogod, hogy merre érdemes haladni, milyen elágazások várhatók, hol lesznek a döntési csomópontok.

Ezt kívánja támogatni a mindennapok során a sorsnaptár. Minden hónap elején találsz egy lapot, ahova felírhatod az adott időszakra vonatkozó terveidet és fontos teendőidet. Javaslom, hogy tervezz előre, adj formát az évnek. Hiszen jól tudjuk, az a kapitány kormányozza könnyebben a célba a hajóját, aki tudja, hogy melyik szél kedvező számára. Gondold át, mire vágysz ebben az évben, szedd össze, amit a sorsod tartogat erre az életszakaszodra.

A hónapok elején olvashatsz a következő hetek fontos témájáról, spirituális hátteréről. Emellett a legtöbb hétnél feltüntettem azokat a kapcsolódó ünnepeket, fesztiválokat, amiket India spirituális központjaiban tartanak ekkor. Lelki munkádban ezekre kapcsolódva tudd, hogy spirituális emberek milliói, milliárdjai gondolnak tiszta szeretettel, ugyanakkor, ugyanarra a témára.

TÁMOGAT A LELKI UTADON, A SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉSEDBEN

A fő témák mellett minden naphoz találsz egy-egy praktikus tanácsot, gondolatot. Ezek a védikus naptárból, a sorslevelek próféciáiból, illetve a holdnaptárból származnak.

A szabadon hagyott helyeken tervezz, jegyzetelj, őrizd meg gondolataidat és emlékeidet. Legyen ez a naptár egy olyan sorskalendárium, amit az év végeztével felteszel a polcra, ahonnan bármikor előveheted ismét, hogy elmélyülj a korábbi világodban.

Kívánom, hogy valósítsd meg álmaidat, legyen hited, bölcsességed és bátorságod járni az utadon. Munkálkodjunk együtt azon, hogy boldog és élhető hely maradjon a világunk.

Kérem az égiek áldását az életedre, kérem Mennyei Atyánkat, a végtelen szeretetet, hogy kísérje minden léptedet, óvja minden rezdülésedet. Boldog életet, boldog sorsot, jó teremtést kívánok!

SORSNAPTÁR 2020

Egy biztos pont, egy energetikai útitárs, ami egész évben elkísér. Könyv megrendelése

Szeretném megrendelni a könyvet! - SORSNAPTÁR 2020

Szeretnél felolvasást, vagy további információt kapni a pálmalevelekről?

Ha szeretnéd felolvastatni a pálmaleveledet, lépj kapcsolatba velünk. Kérlek add meg az adataidat, és jelentkezni fogunk e-mailben vagy telefonon.

Itt válaszolunk a felmerülő kérdéseidre is, és ha szeretnéd, elindíttatjuk a leveled kerestetését.

A regisztráció önmagában semmilyen kötelezettséggel nem jár.
A pálmalevél keresésének és felolvasásának teljes költsége 48.000 Ft.

Hírlevél feliratkozás

Kérjük, add meg az adatokat a feliratkozáshoz: